Oldal kiválasztása

Rólam

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam Neked, bemutassam a jelenemet – múltamat, a céljaimat és mindazt, amiben hiszek.

Szia! A nevem Czakóné Zsuzsi,

de ebben a formában a legtöbb ismerősöm nem tudja, hogy kiről van szó.

Ezért döntöttem úgy, hogy a honlapomon és minden egyéb felületen is a megszokott Susan lesz a legmegfelelőbb választás, hiszen több, mint 15 éve ezt használom, és így ismer mindenki.

A magánéletemben abszolút szerencsésnek tartom magamat: 2007 óta élek együtt a férjemmel, akivel 2013-ban egy csodálatos esküvő keretében összekötöttük az életünket. Született három fantasztikus gyermekünk: Zsombor 2015-ben, Ákos 2017-ben és Dóra 2019-ben.

A gyerekek születése előtt sok helyen és sok szakmában megfordultam, így kellő rálátásom valamint rutinom van számos ügymenet kezelésében.

Végzettségeimet tekintve először a kozmetikus képesítést szereztem meg. Imádtam ennek a szakmának minden kulisszatitkát elsajátítani, hatalmas energiákat fektettem a tanulásba, így a szakmai tudásom maximalizálására de mindezek mellet az első benyomás fontosságára is nagy hangsúlyt fektettem. Különös figyelmet fordítottam a szakvizsgákon a környezetemre is, témaszerűen díszitettem fel a rendelkezésre álló helyet, és igazítottam mindent egy adott tematika köré. Hamar rájöttem, hogy engem mindig jobban érdekelt a háttérmunka (pl.: beszerzés, árajánlatok kérése, üzlet berendezése, online és offline megjelenés tervezése) valamint az emberekkel való kommunikáció, mint maga a kezelés elvégzése.

A másik imádott tevékenységem az ügyvitel: rendszerezni, szervezni, intézkedni, dokumentumokat készíteni. Irodavezetői képesítésemet a Budapesti Gazdasági Főiskola képzésén szereztem, erre (is) rendkívül büszke vagyok, mert a teljes képzési idő alatt átlagon felül teljesítettem. A képzés igazán széleskörűen fedte le a gazdasági és irodai élet területét, nagy érdeklődéssel hallgattam többek között a marketing – és kommunikáció, pályázatírás valamint vállalati gazdaságtan témájú előadásokat.

Mindig is az volt a vágyam, hogy megoldást találjak arra, hogy ezt a két szakmát egyesítve létrehozzak valami újat, és ebben aktívan, kreatívan tudjak dolgozni.

Közös sikerünk érdekében számos szakembert kerestem fel, akik örömmel állnak rendelkezésemre. Olyan kapcsolati tőkével rendelkezem, mely lehetővé teszi azt, hogy igazán változatos, egyedi arculatok születhessenek. 

 

 

Karrier

Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy pályám során számos területen próbálhattam ki magamat:
  • Kozmetikusként,
  • környezetvédelmi cég irodavezetői asszisztenseként és képzésszervezési koordinátoraként,
  • logisztikai- és szállítmányozási cégnél kezdetben nemzetközi ügyfélszolgálati munkatársként majd – a gyerekek érkezéséig – kiemelt ügyfélszolgálati koordinátorként.

Képzettség

  • Kozmetikus
  • Irodavezető

Céljaim

Célkitűzésem, hogy a szépségiparban dolgozó szakembereknek online vállalkozástámogatást nyújtsak, kiváltképp marketing jellegű feladatok és kampányok bonyolításában, social media felületek kezelésében, online jelenlét biztosításában és minden olyan feladatban, mely a vállalkozók zavartalan munkavégzését segíti elő.

Partnereim

Célom, hogy minél komplexebb szolgáltatást nyújthassak. Ennek érdekében a különböző területeken számos lelkes szakmabeli háttértámogatásának örvendhetek,  lefedve ezzel a legfontosabb területeket, melyekre a szépségiparban dolgozóknak szüksége lehet.

 

Lépj velem kapcsolatba!

Látogasd meg Facebook vagy Instagram oldalamat, követőim azonnali kedvezményben részesülnek. 

Ha maradt benned kérdés, akkor pedig írj nekem itt az oldalon vagy az

info@beautyassistant.hu e-mail címre.