Rólam

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam Neked, bemutassam a jelenemet – múltamat, a céljaimat és mindazt, amiben hiszek.

Szia! A nevem Czakóné Zsuzsi,

de ebben a formában a legtöbb ismerősöm nem tudja, hogy kiről van szó.

Ezért döntöttem úgy, hogy a honlapomon és minden egyéb felületen is a megszokott Susan lesz a legmegfelelőbb választás, hiszen több, mint 15 éve ezt használom, és így ismer mindenki.

A magánéletemben abszolút szerencsésnek tartom magamat: 2007 óta élek együtt a férjemmel, akivel 2013-ban egy csodálatos esküvő keretében összekötöttük az életünket. Született három fantasztikus gyermekünk: Zsombor 2015-ben, Ákos 2017-ben és Dóra 2019-ben.

A gyerekek születése előtt sok helyen és sok szakmában megfordultam, így kellő rálátásom valamint rutinom van számos ügymenet kezelésében.

Végzettségeimet tekintve kozmetikus és irodavezetői végzettséggel rendelkezem. Először a kozmetikus képesítést szereztem meg. Imádtam ennek a csodálatos hivatásnak minden kulisszatitkát elsajátítani. Rengeteg időt szántam a tanulásra – így a szakmai tudásom maximalizálására – , de mindezek mellett az első benyomás fontosságára is nagy hangsúlyt fektettem. Különös figyelmet fordítottam a szakvizsgákon a környezetemre is: témaszerűen díszitettem fel a rendelkezésre álló helyet, és igazítottam mindent egy adott tematika köré. A háttérmunka és az emberekkel való kommunikáció egyre jobban érdekelt, ahogy a másik szenvedélyem: az ügyviteli- és szervezési feladatok is. A folytatás így lett az irodavezető képzés, melyet a Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem el. A képzés igazán széleskörűen fedte le a gazdasági és irodai élet területét, nagy érdeklődéssel hallgattam többek között a marketing – és kommunikáció, pályázatírás valamint vállalati gazdaságtan témájú előadásokat. 

Mindig is az volt a vágyam, hogy megoldást találjak arra, hogy ezt a két szakmát egyesítve létrehozzak valami újat, és ebben aktívan, kreatívan tudjak dolgozni.

Azt hiszem, ez az álmom valóra vált!

 

Karrier

Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy pályám során számos területen próbálhattam ki magamat:
  • Kozmetikusként,
  • környezetvédelmi cég irodavezetői asszisztenseként és képzésszervezési koordinátoraként,
  • logisztikai- és szállítmányozási cégnél kezdetben nemzetközi ügyfélszolgálati munkatársként majd – a gyerekek érkezéséig – kiemelt ügyfélszolgálati koordinátorként.

Képzettség

  • Kozmetikus
  • Irodavezető
  • Kereskedelem és marketing (Metropolitan Egyetem, folyamatban lévő tanulmányok)

Céljaim

Célkitűzésem, hogy a szépségiparban dolgozó szakembereknek online vállalkozástámogatást nyújtsak, kiváltképp marketing jellegű feladatok és kampányok bonyolításában, social media felületek kezelésében, online jelenlét biztosításában és minden olyan feladatban, mely a vállalkozók zavartalan munkavégzését segíti elő.

Partnereim

Célom, hogy minél komplexebb szolgáltatást nyújthassak. Ennek érdekében a különböző területeken számos lelkes szakmabeli háttértámogatásának örvendhetek,  lefedve ezzel a legfontosabb területeket, melyekre a szépségiparban dolgozóknak szüksége lehet.

 

Lépj velem kapcsolatba!

Látogasd meg Facebook vagy Instagram oldalamat, követőim azonnali kedvezményben részesülnek. 

Ha maradt benned kérdés, akkor pedig írj nekem itt az oldalon vagy az

info@beautyassistant.hu e-mail címre.